MCCM MEDICAL COSMETICS
MCCM heeft zich sinds de oprichting gevestigd als een van de leidende merken in hightech en cosmetica in de industrie van gezondheid, schoonheid en welzijn. Het succes van MCCM is te danken aan zijn inzet voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, gecombineerd met de passie om uitstekende behandelingen met uitzonderlijke resultaten te bieden. MCCM heeft een ruime ervaring op het gebied van cosmetica, schoonheid en wellness. Combinatie van technologie, ondernemerschap en ervaring MCCM creëert en ontwikkelt een innovatief en zeer concurrerend aanbod van hoogwaardige producten. Om deze kwaliteit te waarborgen, onderhoudt het de hoogste en meest veeleisende normen. MCCM Medical Cosmetics is een exclusief concept in de esthetische geneeskunde. Ze bieden exclusieve producten gericht op effectiviteit, veiligheid en innovatie. MCCM Medical Cosmetics is ontwikkeld in Spanje.


INNOVATIS
is een exclusief merk dat ontwikkeld is in Spanje en is gespecialiseerd in exclusieve haar behandelingen. Gezondheid van het haar staat vooruit. De Innovatis producten zijn ook bekend als anti-age voor het haar en de resultaten zijn instant. Innovatis volgt continue de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging en past dus altijd de nieuwste technologieën en ingrediënten toe. Luxury Care is een geïntegreerd systeem van producten, therapieën, doelgerichte marketing en exclusiviteit dat uitstekende resultaten en winstgevendheid garandeert voor uw schoonheidssalon/kapsalon én voor uw grootste bezit: de uiteindelijke klant.

Alle productlijn worden gekenmerkt door gebruik van exclusieve ingrediënten en formules met hoge toegevoegde waarde, die maximale resultaten in haarverzorging garanderen. LUXURY CARE-lijnen worden gekenmerkt door het gebruik van ingrediënten en exclusieve formules met een hoge toegevoegde waarde, zoals kaviaarextract, diamantpoeder, zwarte parel en andere actieve, hoge cosmetische werkstoffen die maximale resultaten in verzorging en schoonheid voor het haar te garanderen.
 

INSTITUTE BCN


 

© 2018 - 2021 LANETTE Medical Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel